Μπελμοντό / 398qk B2eqedum : Ο ζαν πολ μπελμοντό, ο γοητευτικός άσχημος του γαλλικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, πέθανε σε ηλικία 87 ετών.

Ο ζαν πολ μπελμοντό, ο γοητευτικός άσχημος του γαλλικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, πέθανε σε ηλικία 87 ετών. Η είδηση του θανάτου του γάλλου ζεν πρεμιέ, της χρυσής εποχής του κινηματογράφου, ζαν πολ μπελμοντό, προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο. «έφυγε» ο σταρ του γαλλικού και παγκόσμιου σινεμά | κεντρικό δελτίο ειδήσεων . O μπελμοντό, ο άνθρωπος με "το πρόσωπο ενός μποξέρ και το χαμόγελο ενός αγγέλου" εμφανίστηκε σε περισσότερα από 85 φιλμ. Ήταν τέτοια η απήχηση του μπελμοντό που η liberation έσπευσε από το βράδυ της δευτέρας να προδημοσιεύσει το πρωτοσέλιδο της έκδοσης της τρίτης, .

Ο ζαν πολ μπελμοντό, ο γοητευτικός άσχημος του γαλλικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, πέθανε σε ηλικία 87 ετών. Rsj5ohvbojiwwm
Rsj5ohvbojiwwm from www.tanea.gr
«έφυγε» ο σταρ του γαλλικού και παγκόσμιου σινεμά | κεντρικό δελτίο ειδήσεων . Συγκινημένος ο σταρ του γαλλικού σινεμά, αλέν ντελόν, μετά τον θάνατο του φίλου του, ζαν πολ μπελμοντό. O μπελμοντό, ο άνθρωπος με "το πρόσωπο ενός μποξέρ και το χαμόγελο ενός αγγέλου" εμφανίστηκε σε περισσότερα από 85 φιλμ. Ήταν τέτοια η απήχηση του μπελμοντό που η liberation έσπευσε από το βράδυ της δευτέρας να προδημοσιεύσει το πρωτοσέλιδο της έκδοσης της τρίτης, . Η είδηση του θανάτου του γάλλου ζεν πρεμιέ, της χρυσής εποχής του κινηματογράφου, ζαν πολ μπελμοντό, προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο. Ο ζαν πολ μπελμοντό (jean paul belmondo) είχε λάβει μέρος σε 80 ταινίες υποδυόμενος αξέχαστους ρόλους. Γεννημένος το 1933, ο μπελμοντό υπήρξε ένας από τους κατεξοχήν «γόηδες» του γαλλικού και ευρύτερου ευρωπαϊκού κινηματογράφου. Ο ζαν πολ μπελμοντό, ο γοητευτικός άσχημος του γαλλικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, πέθανε σε ηλικία 87 ετών.

Η είδηση του θανάτου του γάλλου ζεν πρεμιέ, της χρυσής εποχής του κινηματογράφου, ζαν πολ μπελμοντό, προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο.

Συγκινημένος ο σταρ του γαλλικού σινεμά, αλέν ντελόν, μετά τον θάνατο του φίλου του, ζαν πολ μπελμοντό. Ο ζαν πολ μπελμοντό, ο γοητευτικός άσχημος του γαλλικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, πέθανε σε ηλικία 87 ετών. O μπελμοντό, ο άνθρωπος με "το πρόσωπο ενός μποξέρ και το χαμόγελο ενός αγγέλου" εμφανίστηκε σε περισσότερα από 85 φιλμ. Ο ζαν πολ μπελμοντό (jean paul belmondo) είχε λάβει μέρος σε 80 ταινίες υποδυόμενος αξέχαστους ρόλους. Η είδηση του θανάτου του γάλλου ζεν πρεμιέ, της χρυσής εποχής του κινηματογράφου, ζαν πολ μπελμοντό, προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο. Γεννημένος το 1933, ο μπελμοντό υπήρξε ένας από τους κατεξοχήν «γόηδες» του γαλλικού και ευρύτερου ευρωπαϊκού κινηματογράφου. «έφυγε» ο σταρ του γαλλικού και παγκόσμιου σινεμά | κεντρικό δελτίο ειδήσεων . Ήταν τέτοια η απήχηση του μπελμοντό που η liberation έσπευσε από το βράδυ της δευτέρας να προδημοσιεύσει το πρωτοσέλιδο της έκδοσης της τρίτης, .

Γεννημένος το 1933, ο μπελμοντό υπήρξε ένας από τους κατεξοχήν «γόηδες» του γαλλικού και ευρύτερου ευρωπαϊκού κινηματογράφου. Η είδηση του θανάτου του γάλλου ζεν πρεμιέ, της χρυσής εποχής του κινηματογράφου, ζαν πολ μπελμοντό, προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο. Συγκινημένος ο σταρ του γαλλικού σινεμά, αλέν ντελόν, μετά τον θάνατο του φίλου του, ζαν πολ μπελμοντό. Ήταν τέτοια η απήχηση του μπελμοντό που η liberation έσπευσε από το βράδυ της δευτέρας να προδημοσιεύσει το πρωτοσέλιδο της έκδοσης της τρίτης, . O μπελμοντό, ο άνθρωπος με "το πρόσωπο ενός μποξέρ και το χαμόγελο ενός αγγέλου" εμφανίστηκε σε περισσότερα από 85 φιλμ.

O μπελμοντό, ο άνθρωπος με
Pe8ane O Zan Pol Mpelmonto from www.zougla.gr
Ήταν τέτοια η απήχηση του μπελμοντό που η liberation έσπευσε από το βράδυ της δευτέρας να προδημοσιεύσει το πρωτοσέλιδο της έκδοσης της τρίτης, . Συγκινημένος ο σταρ του γαλλικού σινεμά, αλέν ντελόν, μετά τον θάνατο του φίλου του, ζαν πολ μπελμοντό. Η είδηση του θανάτου του γάλλου ζεν πρεμιέ, της χρυσής εποχής του κινηματογράφου, ζαν πολ μπελμοντό, προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο. Γεννημένος το 1933, ο μπελμοντό υπήρξε ένας από τους κατεξοχήν «γόηδες» του γαλλικού και ευρύτερου ευρωπαϊκού κινηματογράφου. Ο ζαν πολ μπελμοντό (jean paul belmondo) είχε λάβει μέρος σε 80 ταινίες υποδυόμενος αξέχαστους ρόλους. «έφυγε» ο σταρ του γαλλικού και παγκόσμιου σινεμά | κεντρικό δελτίο ειδήσεων . Ο ζαν πολ μπελμοντό, ο γοητευτικός άσχημος του γαλλικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, πέθανε σε ηλικία 87 ετών. O μπελμοντό, ο άνθρωπος με "το πρόσωπο ενός μποξέρ και το χαμόγελο ενός αγγέλου" εμφανίστηκε σε περισσότερα από 85 φιλμ.

Ο ζαν πολ μπελμοντό (jean paul belmondo) είχε λάβει μέρος σε 80 ταινίες υποδυόμενος αξέχαστους ρόλους.

Γεννημένος το 1933, ο μπελμοντό υπήρξε ένας από τους κατεξοχήν «γόηδες» του γαλλικού και ευρύτερου ευρωπαϊκού κινηματογράφου. Συγκινημένος ο σταρ του γαλλικού σινεμά, αλέν ντελόν, μετά τον θάνατο του φίλου του, ζαν πολ μπελμοντό. Ο ζαν πολ μπελμοντό, ο γοητευτικός άσχημος του γαλλικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, πέθανε σε ηλικία 87 ετών. Η είδηση του θανάτου του γάλλου ζεν πρεμιέ, της χρυσής εποχής του κινηματογράφου, ζαν πολ μπελμοντό, προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο. O μπελμοντό, ο άνθρωπος με "το πρόσωπο ενός μποξέρ και το χαμόγελο ενός αγγέλου" εμφανίστηκε σε περισσότερα από 85 φιλμ. Ήταν τέτοια η απήχηση του μπελμοντό που η liberation έσπευσε από το βράδυ της δευτέρας να προδημοσιεύσει το πρωτοσέλιδο της έκδοσης της τρίτης, . Ο ζαν πολ μπελμοντό (jean paul belmondo) είχε λάβει μέρος σε 80 ταινίες υποδυόμενος αξέχαστους ρόλους. «έφυγε» ο σταρ του γαλλικού και παγκόσμιου σινεμά | κεντρικό δελτίο ειδήσεων .

«έφυγε» ο σταρ του γαλλικού και παγκόσμιου σινεμά | κεντρικό δελτίο ειδήσεων . Γεννημένος το 1933, ο μπελμοντό υπήρξε ένας από τους κατεξοχήν «γόηδες» του γαλλικού και ευρύτερου ευρωπαϊκού κινηματογράφου. Συγκινημένος ο σταρ του γαλλικού σινεμά, αλέν ντελόν, μετά τον θάνατο του φίλου του, ζαν πολ μπελμοντό. Ο ζαν πολ μπελμοντό (jean paul belmondo) είχε λάβει μέρος σε 80 ταινίες υποδυόμενος αξέχαστους ρόλους. Ο ζαν πολ μπελμοντό, ο γοητευτικός άσχημος του γαλλικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, πέθανε σε ηλικία 87 ετών.

«έφυγε» ο σταρ του γαλλικού και παγκόσμιου σινεμά | κεντρικό δελτίο ειδήσεων . Cknnwd0zkwa4wm
Cknnwd0zkwa4wm from www.iefimerida.gr
Συγκινημένος ο σταρ του γαλλικού σινεμά, αλέν ντελόν, μετά τον θάνατο του φίλου του, ζαν πολ μπελμοντό. Ο ζαν πολ μπελμοντό (jean paul belmondo) είχε λάβει μέρος σε 80 ταινίες υποδυόμενος αξέχαστους ρόλους. Γεννημένος το 1933, ο μπελμοντό υπήρξε ένας από τους κατεξοχήν «γόηδες» του γαλλικού και ευρύτερου ευρωπαϊκού κινηματογράφου. O μπελμοντό, ο άνθρωπος με "το πρόσωπο ενός μποξέρ και το χαμόγελο ενός αγγέλου" εμφανίστηκε σε περισσότερα από 85 φιλμ. Ήταν τέτοια η απήχηση του μπελμοντό που η liberation έσπευσε από το βράδυ της δευτέρας να προδημοσιεύσει το πρωτοσέλιδο της έκδοσης της τρίτης, . Ο ζαν πολ μπελμοντό, ο γοητευτικός άσχημος του γαλλικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, πέθανε σε ηλικία 87 ετών. «έφυγε» ο σταρ του γαλλικού και παγκόσμιου σινεμά | κεντρικό δελτίο ειδήσεων . Η είδηση του θανάτου του γάλλου ζεν πρεμιέ, της χρυσής εποχής του κινηματογράφου, ζαν πολ μπελμοντό, προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο.

Ήταν τέτοια η απήχηση του μπελμοντό που η liberation έσπευσε από το βράδυ της δευτέρας να προδημοσιεύσει το πρωτοσέλιδο της έκδοσης της τρίτης, .

Συγκινημένος ο σταρ του γαλλικού σινεμά, αλέν ντελόν, μετά τον θάνατο του φίλου του, ζαν πολ μπελμοντό. Η είδηση του θανάτου του γάλλου ζεν πρεμιέ, της χρυσής εποχής του κινηματογράφου, ζαν πολ μπελμοντό, προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο. Ήταν τέτοια η απήχηση του μπελμοντό που η liberation έσπευσε από το βράδυ της δευτέρας να προδημοσιεύσει το πρωτοσέλιδο της έκδοσης της τρίτης, . Ο ζαν πολ μπελμοντό, ο γοητευτικός άσχημος του γαλλικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, πέθανε σε ηλικία 87 ετών. O μπελμοντό, ο άνθρωπος με "το πρόσωπο ενός μποξέρ και το χαμόγελο ενός αγγέλου" εμφανίστηκε σε περισσότερα από 85 φιλμ. Ο ζαν πολ μπελμοντό (jean paul belmondo) είχε λάβει μέρος σε 80 ταινίες υποδυόμενος αξέχαστους ρόλους. Γεννημένος το 1933, ο μπελμοντό υπήρξε ένας από τους κατεξοχήν «γόηδες» του γαλλικού και ευρύτερου ευρωπαϊκού κινηματογράφου. «έφυγε» ο σταρ του γαλλικού και παγκόσμιου σινεμά | κεντρικό δελτίο ειδήσεων .

Μπελμοντό / 398qk B2eqedum : Ο ζαν πολ μπελμοντό, ο γοητευτικός άσχημος του γαλλικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, πέθανε σε ηλικία 87 ετών.. Ήταν τέτοια η απήχηση του μπελμοντό που η liberation έσπευσε από το βράδυ της δευτέρας να προδημοσιεύσει το πρωτοσέλιδο της έκδοσης της τρίτης, . Συγκινημένος ο σταρ του γαλλικού σινεμά, αλέν ντελόν, μετά τον θάνατο του φίλου του, ζαν πολ μπελμοντό. «έφυγε» ο σταρ του γαλλικού και παγκόσμιου σινεμά | κεντρικό δελτίο ειδήσεων . Η είδηση του θανάτου του γάλλου ζεν πρεμιέ, της χρυσής εποχής του κινηματογράφου, ζαν πολ μπελμοντό, προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο. Γεννημένος το 1933, ο μπελμοντό υπήρξε ένας από τους κατεξοχήν «γόηδες» του γαλλικού και ευρύτερου ευρωπαϊκού κινηματογράφου.